Rechter verbiedt man te tweeten over de rechtzaak van Tommy Robinson

De politiek beladen rechtzaak tegen Tommy Robinson is in volle gang. Tommy Robinson is de man die geblockt is door Twitter & Facebook, om hem het zwijgen op te leggen wegens te rechtse uitspraken en gedachten.

Het is nogal een omstreden rechtzaak omdat Tommy bij de rechtbank waar de zaak voorkwam van moslims die meer dan 1500 Engelse meisjes hebben verkracht en geprostitueerd, filmde en dat volgens de rechters niet mocht. Zie meer over deze zaak hier: LINK

Het vermoeden is echter dat het de politiek alles aangelegen is om Tommy monddood te maken, ofwel omdat hij miljoenen volgers had en dus te lastig werd, of omdat ze de zaak waarin 1500 Engelse meisjes verkracht en geprostitueerd werden stil willen houden.

Des te vreemder is het dan ook dat de rechter nu ook verbiedt dat er meningen of verslag worden getwitterd over de rechtzaak tegen Tommy Robbinson!

We merken zelf ook dat op Social media steeds meer een links activistische sfeer heerst, de bedrijven Twitter, Facebook maar ook Instagram werken hier volop aan mee. Dit was vorige week nog te zijn bij het programma Jensen, de video hierover kun je hier vinden!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *